Fotograf Nunta Bucuresti, Servicii Foto-Video Nunta Botez Evenimente

Cand vine timpul sa organizezi evenimentul tau unic in viata, nunta, botez sau orice petrecere, incepi sa te gandesti la toate. Cu ce te vei imbraca, pe cine inviti, localul, muzica, toate sunt importante si au prioritatile lor. Dar cine se va ocupa sa surprinda toate amintirile tale? Noi avem niste prieteni, fotografii si videografii de la Spot Multimedia Bucuresti, pe care vrem sa ti-i recomandam. Sunt profesionisti, sunt pasionati, sunt dedicati, sunt inventivi.

Foto Video Nunta

Orice nunta este un moment unic pentru miri, o zi plina de emotie, cu multe detalii si intamplari magice si irepetabile. Fotograful si videograful de nunta, profesionisti si pasionati, suprind toata magia nuntii pentru ca ea exista dincolo de ritualul standard pe care fiecare cuplu il indeplineste.

 • Fotograf si Videograf pe tot parcursul evenimentului: imbracatul mirilor, sedinta foto, biserica si restaurant;
 • Fotografii nelimitate (in functie de desfasurarea evenimentului), selectate, editate si procesate;
 • Filmare si montaj video nelimitate (in functie de desfasurarea evenimentului), format Full HD si 4K;
 • Videoclip tip “teaser-best moments“ intre 3-5 minute cu cele mai importante momente ale evenimentului;
 • Album foto nunta premium, coperta din piele naturala sau material textil intr-o gama variata de culori;
 • Livrarea materialelor foto-video nunta prin descarcare internet sau USB stick in cutie lemn personalizata.

Spot Multimedia Bucuresti va pune la dispozitie atat pachete foto-video pentru nunta cat si un configurator de preturi foto video nunta cu ajutorul caruia puteti alcatui si personaliza bugetul foto-video pentru nunta dumneavoastra in functie de necesitati si desfasurarea evenimentului.

Foto Video Botez

Fotograful si videograful de botez trebuie sa dea dovada de experienta, daruire, talent si profesionalism asa incat sa transforme evenimentul intr-un film de nou inceput, imbracand intr-o forma artistica si plina de culoare momentul cand micutul tau renaste prin botez.

 • Fotograf si Videograf pe tot parcursul botezului: pregatirea bebelusului, sedinta foto-video acasa, biserica si restaurant;
 • Fotografii nelimitate (in functie de desfasurarea evenimentului), selectate, editate si procesate;
 • Filmare si montaj video nelimitate (in functie de desfasurarea evenimentului), format Full HD si 4K;
 • Videoclip tip “teaser-best moments“ intre 3-5 minute cu cele mai importante momente ale evenimentului;
 • Album foto botez premium, coperta din piele naturala sau material textil intr-o gama variata de culori;
 • Livrarea materialelor foto-video botez prin descarcare internet sau USB stick in cutie lemn personalizata.

Spot Multimedia Bucuresti va pune la dispozitie atat pachete foto-video pentru botez cat si un configurator de preturi foto video botez cu ajutorul caruia puteti alcatui si personaliza bugetul foto-video pentru botezul dumneavoastra in functie de necesitati, locatii si desfasurarea evenimentului.

Spot Multimedia Foto Video Evenimente

Pentru ei, prietenii si colegii nostri de la Spot Multimedia Bucuresti, fotografia si videografia sunt cele mai frumoase meserii din lume, si, de fiecare data, iti vor multumi pentru ca le-ai dat ocazia sa-ti creeze amintiri minunate pentru toata viata, considerand ca, nu sunteti doar clienti sau “subiecte”, sunteti prieteni.

Ne-am vazut la multe evenimente, intamplator sau datorita recomandarilor reciproce. Am povestit mult, am schimbat impresii, am derulat povesti si momente de la nuntile si botezurile noastre, noi ca DJ, ei ca fotografi si videografi.

De la ei, am aflat ca, a fi fotograf si videograf de nunta sau botez, nu inseamna doar sa cunosti la perfectiune aparatura si tehnica foto-video, mai inseamna sa-ti cunosti clientii, sa le stii povestea, sa stii sa surprinzi magia evenimentului, magie care exista dincolo de ritualul nuntii sau botezului.

Modesti fiind, nu au pretentia ca sunt cei mai buni fotografi si videografi de nunta, botez, evenimente. Dar noi, Vivel Sound & Music, va spunem ca sunt una dintre cele mai bune optiuni pentru foto-video. La fel ca noi, au investit mult in tehnica de calitate si asta se vede. Piata de servicii pentru evenimente este saturata, alegerea celor care se vor ocupa de foto-video la evenimentul vostru poate fi una destul de dificila. Noi ii stim pe cei de la Spot Multimedia, Foto Video Nunta Bucuresti si vi-i recomandam.

Licenţa Creative Commons
Acest articol scris de Vivel Sound & Music DJ Nunta Botez Bucuresti si ilustrat de Spot Multimedia Foto Video Nunta Bucuresti este protejat de legea dreptului de autor si licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăDerivate 4.0 Internațional .