Pentru cei care se afla in situatia de “prima data”, cautarea si alegerea unui DJ la nunta lor poate fi o intreprindere foarte grea. Exceptand recomandarile de la prieteni sau DJ-ii cunoscuti la alte nunti la care au participat, viitorii miri, la o simpla cautare pe Google gasesc mii de rezultate. Cum se poate trage lozul castigator din atatea oferte? Hai sa vedem cateva aspecte care, credem noi, pot ajuta viitorii miri sa poata decide, cat de cat, in cunostinta de cauza.

Urmariti pretul si imaginea unui DJ

De ce pretul? Pentru ca in pretul unui DJ de nunta se reflecta calitatea pupitrului pe care mixeaza, puterea si calitatea echipamentelor de sunet, diversitatea si calitatea luminilor. Nu va grabiti sa gasiti o oferta ieftina, pretul mic poate insemna si calitate slaba.

Un DJ care investeste in pupitru Pioneer ProDJ, sunet Dynacord si lumini Martin arata respect pentru meseria lui, pentru client, si ofera servicii de cea mai buna calitate, la un pret insa pe masura calitatii si valorii echipamentelor, care pot costa zeci de mii de euro.

Datorita faptului ca, spre deosebire de o formatie live pe care o puteti urmarii in alte locatii inaintea nuntii, programul unui DJ la nunta nu se poate urmari live, materialele de prezentare, site-ul web bogat si cu design placut reprezinta imaginea, cartea de vizita a DJ-ului. Petreceti pe site atat timp cat este necesar sa va faceti o opinie, nu intrati doar pe pagina de contact.

Ce credem noi ca ar trebui sa faca un DJ de nunta

DJ Nunta Bucuresti, DJ Botez, DJ Evenimente, Vivel Sound And Music img nikitas-si-cristina

Un DJ de nunta nu va oferi niciodata un playlist, pentru ca muzica se pune in functie de oamenii de la nunta si in functie de ce se intampla pe ringul de dans. Un DJ de nunta intotdeauna va fi interesat de preferintele mirilor si va include in program melodiile cerute de acestia.

Un DJ de nunta stie sa mixeze. Da ati citit corect. Muzica nu se pune ca la radio, cu pauze intre melodii, se mai si mixeaza. Melodiile se potrivesc si nu ar trebui lasate 6.30 minute cat are o varianta extended.

Un DJ de nunta stie ca in centrul evenimentului sunt mirele si mireasa si nu el.

Un DJ de nunta stie ca in club pui mai mult accent pe educatia muzicala a oamenilor si ca la nunta pui accent strict pe distractia lor.

Un DJ de nunta va avea intotdeauna un aspect decent si nu se va imbraca sport – din pacate am vazut cazuri de sapca si tricou de fotbal. Din respect pentru evenimentul propriu-zis si invitati, bunul simt ne obliga sa venim la camasa si pantof casual.

Ce ar trebui sa stie viitorii miri

Ganditi-va la invitati si la ce ar aprecia acestia. Daca sunt mai traditionalisti, luati o formatie. Nu va ganditi de unde sa taiati din bani, ca este criza, sau altele asemanatoare. UN DJ NU VA INLOCUI CU SUCCES O FORMATIE LA O NUNTA UNDE OAMENII SE ASTEAPTA LA O FORMATIE. Nu ca nu stim ce muzica sa punem, ci pentru simplul fapt ca nu avem acordeon si tambal. De-a lungul timpului am vazut si chipuri dezamagite cand ne-au vazut pe noi in spatele pupitrului de mixat in locul unei formatii.

Luati in calcul si calitatea echipamentului care vi se ofera. Un pachet complet include sunet si lumini de calitate, nu doar DJ-ul. Atmosfera creata este ajutata si de un sunet clar, si de lumini pe ringul de dans.

Intalniti-va cu DJ-ul cu care veti colabora si vorbiti cu el de viziunea voastra si de gusturile voastre: noi trebuie sa ne adaptam cerintelor voastre si nu invers. Nu uitati ca este nunta voastra.

Daca nu aveti o conexiune cu DJ-ul vostru si nu puteti comunica cu el mergeti mai departe. DJ sunt suficienti si cativa sunt chiar foarte buni.